Ferdinand vil ikke forsvare Ronaldo

Tidligere har Rio Ferdinand været en af de mest trofaste støtter af Cristiano Ronaldo. Nu har den tidligere spiller skiftet mening.

Forsvarslegenden Rio Ferdinand fortæller i en podcast mandag, at han ikke længere kan forsvare Cristiano Ronaldo efter portugiserens interview med Piers Morgan.

– Man kan ikke sidde her og forsvare dette Cristiano Ronaldo, fortalte Ferdinand til Vibe with Five’ podcasten.

– Inderst inde ved jeg, at denne (videoen red.) kun er lavet med et formål og det er for, at han kan forlade klubben. Denne kærlighedsaffære med Manchester United, som Cristiano har haft, er forbi i mine øjne. Jeg føler ikke, at der er noget tilbage. Jeg tror ikke, at klubben vil tage ham tilbage, og jeg tror ikke, han ønsker at komme tilbage. Dette er alt sammen fremstillet af den grund, fortæller Rio Ferdinand, der indtil i dag ville have forsvaret sin gamle holdkammerat.

Jamie Carragher tweetede efter interviewet kom frem, at 99% af fansene stod bag Erik ten Hag i denne sag og den tilbageværende procent stod Rio Ferdinand, Patrice Evra, og Roy Keane for. Det tweet har Ferdinand med sine kommentarer i dag nu modbevist.

Tidligere på dagen reagerede United på Ronaldos voldsomme interview i en klubudmelding.

Forrige artikel

Kamp mod Burnley i Carabao Cup'en fastsat

Næste artikel

Ronaldo langer ud efter Neville og Rooney

ANNONCE