Ronaldo langer ud efter Neville og Rooney

I en ny bid af Piers Morgans interview med Cristiano Ronaldo langer portugiseren ud efter sine tidligere holdkammerater.

I en ny del af interviewet, der er blevet offentliggjort sent mandag aften anklager Cristiano Ronaldo sine to tidligere holdkammerater Gary Neville og Wayne Rooney for at udnytte portugiserens popularitet.

De to tidligere United-spillere har begge udtrykt sig kritisk overfor portugiserens sæson i Manchester United, og det er faldet Ronaldo for brystet:

– At høre sine tidligere holdkammerater kritisere dig, når de kun ser den ene side af historien. Det er for let. Det er for let at kritisere. Jeg ved ikke om det er påkrævet at, hvis du skal have et job på TV, så skal du absolut kritisere for at blive kendt. Jeg forstår det virkelig ikke, siger Cristiano Ronaldo i interviewet.

– Det er hårdt at se de personer, du har delt omklædningsrum med, kritisere dig på den måde,

Piers Morgen spørger herefter specifikt om Ronaldo føler at Gary Neville har brugt hans navn for at få opmærksomhed, hvortil han svarer:

– Jeg tror bestemt de drager fordel af det. De er ikke dumme. Jeg er den mest fulgte person i verden. Det er ikke tilfældigt.

Netop forholdet til Gary Neville har på det seneste været omdiskuteret efter mange følte, at Ronaldo ignorerede sin tidligere holdkammerat fornyelig.

Tidligere har de ellers ofte taget sig af hinanden, som det ses i disse videoer

Også Wayne Rooney kommer for skud i interviewet. Den tidligere engelske landsholdsangriber har tidligere kritiseret Ronaldos comeback i Manchester United, hvilket igen er faldet Ronaldo for brystet, der ellers følte de var venner, hvis børn legede med hinanden.

– For et halvt eller et år siden var vi her alle i mit hus. Han hentede sine børn her, og inviterede min søn hjem til sit hus for at spille fodbold.
Så jeg forstår ikke hvorfor folk er sådan, eller om de bare vil være på forsiden af aviserne eller hvad det er, siger Ronaldo.

I interviewet er han til gengæld rosende overfor Rio Ferdinand og ikke mindst sin tidligere holdkaptajn Roy Keane, som han beskriver som den bedste anfører han har oplevet i sin karriere.

Forrige artikel

Ferdinand vil ikke forsvare Ronaldo

Næste artikel

Ronaldo om Glazer-familien: De er ligeglade med klubben

ANNONCE