Fergie ærgrer sig over Rooney

Wayne Rooney missede for anden gang i denne sæson et straffespark. Dermed var det det femte straffespark Manchester United har misset.

Wayne Rooney scorede kampens eneste mål, da Manchester United gik videre til 4. runde i FA Cuppen.

Men den engelske stjerneangriber blev alligevel lidt af en skuffelse, da han i anden halvleg missede et straffespark, der ellers havde lagt et låg på Manchester Uniteds sejr.

Sir Alex Ferguson lagde da heller ikke skjul på skuffelsen over Wayne Rooney efter kampen.

– Det er noget vi bør arbejde på at forbedre. Der har været en del snart om ham der Rickie Lambert i Southampton, som har scoret 31 mål ud af 31 forsøg. Det er hvad straffespark handler om!

– Der har været flere eksempler gennem årene. Matt le Tissier scorede 37 ud af 38. Der var også en spiller i Skotland, som scorede 57 mål i træk, lød det fra Ferguson efter kampen til ITV.

– Straffesparket er din mulighed for at få en fordel med et mål, uanset om det er på grund af en tackling eller hånd på bolden.

Det var femte gange i denne sæson at Manchester United har misset straffespark. Udover Rooneys to, så har Robin van Persie, Nani og Javier Hernandez tidligere misbrugt deres forsøg fra de 11 meter.

Forrige artikel

Big Sam tordner over straffespark

Næste artikel

Fergie: Udnyttede kampen fuldt ud

ANNONCE