Fergie afviser: Nani ikke til salg

Nani har haft svært ved at leve op til sit store potentiale, siden han i sommeren 2007 skiftede Sporting Lissabon ud med Manchester United. I denne sæson…

Nani har haft svært ved at leve op til sit store potentiale, siden han i sommeren 2007 skiftede Sporting Lissabon ud med Manchester United.

I denne sæson er han flere gange blevet revet ud af kampe kort inde i anden halvleg, og i øjeblikket er Nani ikke engang på tale til reserveholdet i en Champions League-kamp. Det har blot fået spekulationerne om, at Nani snart er fortid på Old Trafford til at eksplodere.

Flere af de bedste klubber fra Serie A meldes interesseret i 23-årige Nani, men Ferguson skyder nu alle salgsrygter i sænk.

“Der har været store klubber som Milan og Benfica på tale, men vi har ikke hørt fra nogen. Og byder nogen på Nani, så vil de få den besked, at han på ingen måde er til salg. Han er stadig en ung gut på 23 år, som gerne vil spille. Måske får han chancenpå tirsdag mod Tottenham.”

“Nani har lidt under, at Valencia har ramt topformen og at Gabriel Obertan har vist meget lovende takter. Det er ikke nogen kritik af Nani, tingene er bare ikke gået hans vej de seneste uger. Jeg har haft en snak med ham og pointeret, at han må gribe chancen, når han får den,” siger Ferguson ifølge Sunday Mirror.

Nani var placeret på bænken i lørdagens 4-1-sejr over Portsmouth.

Forrige artikel

Rooney-hattrick i 4-1-sejr

Næste artikel

United i FA Cup-arvefjendeopgør?

ANNONCE