Fergie bekræfter bud på Neville – men afviser dem alle

På trods af han for to år siden var spået en stor karriere på sin nye plads på den defensive midtbane, så røg han igen ud i skyggen i sidste sæson,…

På trods af han for to år siden var spået en stor karriere på sin nye plads på den defensive midtbane, så røg han igen ud i skyggen i sidste sæson, hvilket, med stor sandsynlighed vil, fortsætte i denne sæson.

Således er der efterhånden kommet en solid bredde på både forsvarspladserne og på midtbanen og sammen med Kleberson, så ventes Phil at trække det korteste strå.

I dag bekræftede Sir Alex Ferguson således også, at flere klubber har vist interesse for den engelske landsholdsspiller, men indtil nu har United afvist dem alle.

“Der har været et par forespørgelser på Phil i de sidste 2-3 uger, men indtil nu har vi ikke accepteret nogen af dem,” udtaler Ferguson til AP.

Phil Neville er efterhånden blevet 28 år og med lidt spilletid på Old Trafford, så er det ved at være på tide at rykke videre, hvis hans plads på det engelske landshold skal beholdes.

En af de klubber som har været sat i forbindelse med både oprykkerne fra Wigan og Newcastle United.
Phils tidligere holdkammerat helt tilbage fra teenage-årene, Nicky Butt, forlod sidste år Old Trafford som følge af den ringe spilletid. Nu synes tiden at være nået lillebror Neville.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

United vandt på The Workers Stadium

Næste artikel

Chris Eagles udlejes

ANNONCE