Fergie: Fantastisk – men bekymrende

Endnu en gang måtte Manchester United se sig selv komme bagud, og endnu en gang lykkedes det ‘djævlene’ at vende kampen op og ned.

Det blev til to mål af Javier ‘Chicharito’ Hernández og et enkelt af Jonny Evans, da Manchester United vendte en faretruende stilling på 0-2 til 3-2 tirsdag aften imod Braga i Champions League.

– Det er sådan, vores sæson har været, sagde Sir Alex Ferguson ifølge manutd.com efter kampen.

– Vi starter dårligt, lukker mål ind, og vi er nødt til at kæmpe os tilbage for at redde kampene. Og det er spillerne oppe i front, som gør det for os.

Tilfreds med fodbolden
Den megen spænding sat til side var Sir Alex Ferguson dog godt tilfreds med, hvordan holdet præstere imod portugiserne.

– Jeg må sige, at noget af vores fodboldspil var fremragende i aften. Vi spillede fantastisk fodbold, og vi skabte mange chancer. Men det er en bekymring, at vi lukker så mange mål ind, siger Ferguson.

Nye i forsvaret uden ansvar
Manchester United stillede op til kampen med Michael Carrick som en del af et ellers skadesramt midterforsvar og Alexander Büttner – i sin første Champions League-kamp – på venstrebacken. Men de to kan ikke klandres for de hurtige mål fra Bragas side, forklarer Sir Alex Ferguson.

– Jeg tror, vi valgte rigtigt ved at lade Rio Ferdinand og Patrice Evra hvilke i dag. Det første mål var ikke Carricks skyld. Han gjorde sit arbejde godt.

– I øjeblikket er Vidic, Jones og Smalling ikke til rådighed, så selv om det ikke er optimalt at lade Michael Carrick spille tilbage i forsvaret, så gør han sit arbejde godt, siger Sir Alex Ferguson.

Forrige artikel

United vendte 0-2 til 3-2

Næste artikel

Chicharito giver chefen hovedpine

ANNONCE