United vendte 0-2 til 3-2

Manchester United satte igen sig selv under pres, men en udmærket fighterindsats vendte kampen på hovedet.

Åh nej, ikke igen. Manchester United gjorde det igen svært for sig selv inden for kampens allerførste minutter. Alan steg op over alle i United-feltet og stanger udeholdet i front.

Anderledes fra så mange andre kampe i denne sæson kom gæsterne også på 2-0 i kampens første fjerdedel. Carrick blev snøret på kanten, og så blev Alan dobbeltmålscorer efter et fladt indlæg fandt ham helt fri i feltet.

United vågnede op efter 25 minutters spil, og det var Javier Hernandez, der stod for reduceringen. Shinji Kagawa lagde op til 2-1-scoringen.

Efter en times spil sad Manchester United endelig på kampen, som man havde forventet, og så var der ikke langt fra momentum til udligning. Et hjørnespark endte for fødderne af Jonny Evans, og så kunne forsvareren kringle den ind til 2-2.

Nani kom ind efter pausen, og efter 70 minutters spil var han tæt på at sparke sit hold i front. Chicharito gjorde et glimrende forarbejde, og spillede porugiseren fri, men keeperen reddede.

Fem minutter senere kom forløsningen for hjemmeholdet. Tom Cleverley slog et indlæg ind i feltet, som de på Old Trafford ikke har set lignende siden David Beckhams tid, og det mødte Hernandez mesterligt med hovedet. 3-2.