Fergie fik værst tænkelige gave

Manchester United var storfavoritter inden startfløjtet i dag på Old Trafford, og sådan agerede de også fra start. Der blev lagt et godt pres på gæsterne…

Manchester United var storfavoritter inden startfløjtet i dag på Old Trafford, og sådan agerede de også fra start. Der blev lagt et godt pres på gæsterne, men alligevel var det dem der trak første stik. 

Den ellers så skamroste Dimitar Berbatov var alene skyld i Blackburns føringsmål. Angriberen rev Samba ned i feltet, og Yakubu scorede sikkert fra pletten. 

Det chokerede hjemmeholdet en smule, og de havde problemer med at hanke op i sig selv før pausen.

Tættest på kom Nani over flere gange, og Phil Jones, hvis chance dog blev spoleret af Javier Hernandez på uheldig vis. 

Efter pausen blev det endnu værre for United, da hverken Michael Carrick eller Phil Jones kunne stoppe Yakubu i at blive dobbeltmålscorer. 

Blackburn blev lige efter fanget på sengekanten, da Dimitar Berbatov scorede på efterfølgende angreb. Angriberen fik også rodet bud på sin fadæse i første halvleg, da også han blev dobbeltmålscorer. 

Så troede vi allesammen at Manchester United ville sejre med godt 20 minutter igen, men sådan skulle det ikke gå. 

David De Gea så ikke godt ud, da han blev den lille i en duel i feltet. Hanley steg højest og headede hans bundhold i front igen. 

Manchester United pressede naturligvis på mod kampens slutning, men det var bare en af de dage hvor intet ville lykkes. 

Trods den kæmpeskuffelse skal der lyde et godt nytår til alle United-fans i det danske land herfra. Keep the red flag flying high!

Forrige artikel

Godt nytår – og tak for din støtte!

Næste artikel

Ferguson raser efter nederlag

ANNONCE