Fergie giver ikke op

Manchester United spillede i weekenden uafgjort med Leeds. Samtidig vandt Arsenal på Stanford Bridge og ligger dermed hele 7 point foran United. Alligevel…

Manchester United spillede i weekenden uafgjort med Leeds. Samtidig vandt Arsenal på Stanford Bridge og ligger dermed hele 7 point foran United. Alligevel nægter Sir Alex Ferguson at give afkald på Premiership-trofæet.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

”Syv point er meget, men det er ikke uovervindeligt. Vi skal spille meget bedre end vi gjorde i dag, hvis vi skal indhente dem, dette fordi vi har puttet os selv i en meget svær position. Men dette hold er i stand til mange ting. Det har evnen og dygtigheden, lysten og erfaringen, og det vil jeg ikke bruge imod dem.” sagde Ferguson til SkySports umiddelbart efter kampen.

Ferguson var meget skuffet over hvordan holdet smed 1 måls føringen væk, blot få minutter efter Scholes havde scoret.

”Vi kan ikke bare give mål væk på den måde. Vi arbejdede hårdt for føringen, og vi skulle ikke have tabt den så hurtigt.”

Mange United fans fik i gårsdagens kamp et kæmpe chok, da Silvestre måtte humpe fra banen med efter en duel med Smith. Denne skade, angiveligt en ankel- og knæskade, kan muligvis udelukke Silvestre fra midtugens Champions League-kamp mod FC Porto.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

United på udkig efter nyt hollandsk talent

Næste artikel

Ronaldo bliver bedre og bedre

Relaterede artikler
Gå til siden

Scholes: Eriksen er en klog spiller

United-legenden Paul Scholes er fuld af beundring for den danske midtbanespiller. Det fortæller han i Sky-programmet "The Overlap".
ANNONCE
Total
0
Share