Ronaldo bliver bedre og bedre

Det er ventet, at Cristiano Ronaldo få en plads i startopstillingen, når Manchester United på onsdag møder hans hjemlands mestre fra FC Porto. Og det vil…

Det er ventet, at Cristiano Ronaldo få en plads i startopstillingen, når Manchester United på onsdag møder hans hjemlands mestre fra FC Porto.

Og det vil blive en fuldstændig kold Ronaldo, som vi vil få at se, på trods af det forventningspres, som tilskuerne og medierne vil lægge på hans skuldre, når han vender tilbage til hjemlandet for, at spille imod Portugals repræsentanter.
Det antyder Sir Alex Ferguson ihvertfald.

“Det vil ikke røre ham, at spille i Portugal. Store kampe er i hans natur.
Han var fantastisk i sidste uge imod Manchester City, da han hele tiden ville have bolden, og han var kold overfor hvor mange gange han blev sparket eller tacklet. Han rejser sig bare og fortsætter med det, og vil have bolden tilbage med det samme,” fortalte Ferguson idag til Teamtalk ovenpå Ronaldos præstation i kampen imod City, som nok var hans bedste kamp i United-trøjen til dato.

Ronaldo kom til United i starten af august sidste år, og gjorde en kanon debut, da han tog Old Trafford med storm i 4-0 sejren over Bolton.
Siden er han blevet udråbt som et af de største talenter i Europa, og udviklingen af den unge spiller er bestemt ikke slut.

“Enhver 18-årig bliver nødt til, at blive rettet til, for at få ham op på det bedste niveau. Det skete for Giggs, Scholes, alle offensive spillere, som vi har haft, og det samme gælder for ham,” lyder opskriften på at gøre unge talenter til store verdensklasse-spillere fra Ferguson.

“Han har vist flere gange i de sidste par uger, at han fastholder sit spil hurtigt, effektivt og beslutsomt. Han er blevet opfordret til, at komme ind og udføre hans tricks, da han var i Sporting Lissabon og det er der intet galt i.
Den vigtigeste ting er blot, at vise hvornår det er nyttigt og gøre det, når der er brug for det.
Nogle gange, hvis han kommer mod en modstander, som er meget hurtigt og god til, at forsvare, så bliver han nødt til, at drive ham ud af balancen og det er hvad angribere skal gøre.
Han er suveræn til indlæg med begge fødder. For en 18-årig så er det en fornøjelse at se ham.
Han er lærenem, intelligent og der er en stolthed i den dreng,” lød de rosende ord fra den skotske manager.

Forrige artikel

Fergie giver ikke op

Næste artikel

United viste musklerne ved landskamp

ANNONCE