Fergie hjælper tidligere klub

Manchester United har indvilget i at spille en venskabskamp mod de økonomisk trængte Dunfermline Athletic for at skaffe hurtig kapital til klubben.

Sir Alex Ferguson er en mand, der ikke glemmer, hvor han kommer fra. 

Det må være konklusionen, efter det er kommet frem, at den 71-årige skotte har indvilget i at lade Manchester United spille en venskabskamp mod Dunfermline Athletic, hvor Ferguson spillede i tre sæsoner. 

Det sker som en konsekvens af, at Dunfermline er i fare for at gå konkurs, eftersom de har problemer med at afdrage på en 134.000 pund stor gæld. 

– Jeg tog af sted for at se Manchester United spille mod Everton for nyligt, og det endte med, at jeg blev ret fuld sammen med Sir Alex, hvilket næsten altid er tilfældet, når vi er sammen, forklarer en tidligere holdkammerat til Fergie i Dunfermline Roy Barry til The Metro. 

– Vi talte om problemerne her, og så spurgte jeg ham, hvad han kan gøre for at hjælpe Dunfermline. Sir Alex sagde: Det skal jeg sige dig, jeg sender et stærkt hold derop, så vi kan rejse lidt penge, fortsætter Barry. 

Manchester United har ikke meldt noget officielt ud om den kommende venskabskamp, men ifølge The Metro bliver der tale om en dato i den kommende forsæson. 

Dunfermline Athletic rykkede ud af den skotske Premier League i sidste sæson. 

Forrige artikel

Fergie savner dræberinstinkt

Næste artikel

United med i ny liga?

ANNONCE