Fergie savner dræberinstinkt

Det har været svært for Manchester United for alvor at få sat modstanderne af i løbet af mange af sæsonens kampe. Det vil Sir Alex Ferguson have ændret i slutningen af sæsonen.

Da Manchester United tabte mesterskabet i sidste sæson på måldifference, svor Sir Alex Ferguson, at det aldrig måtte ske igen. 

Alligevel har Manchester United haft svært ved at få modstanderne hægtet helt af, i hvert fald stillingsmæssigt, i mange kampe i indeværende sæson. Og her kan holdet, på trods af den noget komfortable placering i toppen af Premier League, godt forbedre sig, mener den skotske manager.

– Vi har svært ved at få dræbt holdene, vi spiller imod, og der, mener jeg, kan vi forbedre os, siger Sir Alex Ferguson i et interview til Inside United.

– Vi har slået Wigan med 4-0 ved to lejligheder, men det er de eneste kampe, vi har vundet med sådan en margin, siger Ferguson i interviewet, der fandt sted før kampen mod Norwich. 

– I løbet af en almindelig sæson forventer jeg nogle flere sejre med den form for distance. Sidste år vandt vi 5-0 over Wolves, Wigan, Bolton og Fulham, og vi slog jo selvfølgelig også Arsenal med 8-2.

– Men vi ser ikke den slags resultater i den her sæson. Vi har ikke ramt de højder. Forhåbentlig er der stadig mere på vej, og måske kan vi opdage det her dræberinstinkt, som vores hold før i tiden har haft, siger Sir Alex Ferguson.

Forrige artikel

Robson: Welbeck skal score mere

Næste artikel

Fergie hjælper tidligere klub

ANNONCE