Fergie hylder Scholes

Oprindeligt skulle Champions League-finalen mod FC Barcelona tilbage i maj 2011 have været enden på Paul Scholes’ karriere. Den 8. januar 2012 vendte han…

Oprindeligt skulle Champions League-finalen mod FC Barcelona tilbage i maj 2011 have været enden på Paul Scholes’ karriere. Den 8. januar 2012 vendte han dog overraskende tilbage. Dels på grund af at et ekstremt skadesplaget United-hold havde brug for hjælp, dels på grund af at Scholes savnede fodbolden. Siden har han imponeret alt og alle med en stribe imponerende præstationer – og også Alex Ferguson er helt godt tilfreds med, at han valgte at genoptage karrieren. 

“Han er rigtig dygtig til at diktere spillet og vores rytme i kampene. Han har erfaringen, hvilket hjælper ham. Han har en fantastisk fodboldhjerne. Grunden til at han at valgte at stoppe var, at han ville spille 50 kampe, ikke 25, det mente han ikke var nok,” udtaler Ferguson.

“Jeg sagde til ham, at han helt sikkert ville komme til at spille 25 kampe, men det var han ikke tilfreds med. Måske følte han ikke at, jeg anerkendte ham nok. Det, jeg prøvede på, var bare at beskytte ham. Man er nødt til at tænke på, hvor meget man kan få ud af en 37-årig – hvor mange kampe kan man få ud af ham?” 

Sir Alex tilkendergiver også, at Paul Scholes og Ryan Giggs bliver behandlet anderledes end de andre spillere i forhold til, hvor mange kampe de spiller. 

“Måden vi behandler Ryan Giggs på, er på præcis den samme måde som Paul Scholes. De er anderledes fra resten. Der vil være kampe, hvor vi lader ham sidde ude, men vi er også godt klar over, hvilke kampe han kan spille i,” siger Ferguson. 

Den rødhårede midtbanespiller fik debut tilbage i 1994. På mandag kommer han måske til at svinge dirigentstokken over for Fulham. Kampen spilles klokken 21.00 på Old Trafford. 

 

Forrige artikel

Smalling: Old Trafford skal være et fort

Næste artikel

Pardew: Vi afgører mesterskabet

ANNONCE