Smalling: Old Trafford skal være et fort

Manchester United mangler at spille fem hjemmekampe, mod Fulham, Queens Park Rangers, Aston Villa, Everton og Swansea, og spørger man Chris Smalling, skal…

Manchester United mangler at spille fem hjemmekampe, mod Fulham, Queens Park Rangers, Aston Villa, Everton og Swansea, og spørger man Chris Smalling, skal de fem kampe resultere i fem sejre. 

“Det er meget vigtigt, at vi vinder vores sidste fem hjemmekampe. I sidste sæson var Old Trafford et fort, og vi er nødt til at sikre os, at vi får fansene med. Den eneste måde, vi kan gøre det på, er ved at præstere,” udtaler Smalling til manutd.com.

Første bump på vejen bliver på mandag hvor “de røde djævle” tager imod Fulham, og den unge forsvarspiller undervurderer ikke sin tidligere klub. 

“Fulham er et meget etableret hold i ligaen, men de har haft en del op- og nedture i denne sæson. Vi fik et godt resultat, da vi spillede mod dem på udebane i december, men de vil være opsatte på at revanchere sig. Vi ved, at vi bliver nødt til at spille godt.” 

For nylig kunne manager Sir Alex Ferguson rapportere, at Phil Jones og Nani var ved at være klar igen. Det betyder at det nu “blot” er Michael Owen, Anderson, Nemanja Vidic og Darren Fletcher, som er ude med skader. Det glæder den 22-årige englænder, at det lysner på skadesfronten. 

“Manageren er opsat på at få alle ud på træningsbanen, og det kan kun være en fordel, at han får flere muligheder. Dét at alle kæmper for en plads, vil være ganvligt for os,” siger Smalling.

Chris Smalling skiftede til Manchester United i sommeren 2010, og han har indtil videre spillet 60 kampe for klubben. 

 

Forrige artikel

Optakt: Man United - Fulham

Næste artikel

Fergie hylder Scholes

ANNONCE