Fergie hylder trio

Selvom Sir Alex Ferguson gjorde det klart efter kampen, at der var tale om en stor holdpræstation, da Manchester United i går slog City, så fremhævede han…

Selvom Sir Alex Ferguson gjorde det klart efter kampen, at der var tale om en stor holdpræstation, da Manchester United i går slog City, så fremhævede han specielt tre spillere, som gjorde en væsentlig forskel.

Den skotske midtbanespiller Darren Fletcher blev efter kampen hyldet som kampens spiller af Sky Sports og det var en hyldest, som Sir Alex kun kunne bakke op.

“Han er utrolig, helt utrolig. Han var over hele banen. Jeg ved ikke hvad der er indeni ham, men jeg tror han har to motorer. Men det ikke kun det der er specielt ved Darren. Han har også udviklet sig i forhold til sin spilforståelse, boldkontrol og afleveringer. Han er en helt fantastisk spiller,” sagde Ferguson efter kampen.

Mens Fletcher fik prisen som kampens spiller, så var en anden holdkammerat som kunne lade sig hylde som matchwinner.
Med sit mål i overtiden var Wayne Rooney manden, som sikrede United den samlede sejr.

“Jeg syntes Rooney var langt bedre i dag end i lørdags. Og der scorede han alligevel 4 mål!
Hans kontrol og skarphed var helt utrolig. Det var en verdensklasse præstation.”

Samme knap så beskedne hyldest gik også til Uniteds veteran, målmanden Edwin van der Sar, som i denne måned vendte tilbage til Manchester United efter sygdom i familien.

“Edwin gør en kæmpe forskel. Jeg ved at vi har flere unge målmænd, som gøre det godt. Men Edwin er den bedste i ligaen lige nu.
Det er ikke kun hans redninger, men også hans indstilling og boldkontrol.
Det er godt at han er tilbage,” sagde Ferguson om Van der Sar.

Forrige artikel

Det sagde de FØR kampen

Næste artikel

Hvorfor grøn og gyldent banner?

ANNONCE