Fergie: Ingen problemer med Giggs

Den skotske manager afviser dog, at noget skulle være kommet imellem de to United-profiler, som på førsteholdet har været som far og søn i 16 år. På sin…

Den skotske manager afviser dog, at noget skulle være kommet imellem de to United-profiler, som på førsteholdet har været som far og søn i 16 år.

På sin 33 års fødselsdag var waliseren ikke med, da Manchester United i går aftes slog Everton. For mange var det mystisk, eftersom Giggs ikke skulle have problemer med nogen skader.

Men for Ferguson var det helt naturligt, at han ikke engang var på bænken.

“Ryan er en vigtig spiller for os, og vi må vælge vores kampe med ham. Vi kan ikke forvente, at han løber op og ned af kanten hele tiden. Han er 33 år, og vi må passe på vores ældre medlemmer af truppen,” forklarede Ferguson i dag.

Skænderiet mellem de to skulle have foregået efter kampen mod Chelsea, hvor Ferguson skulle have udpeget Giggs til synderen for Chelseas mål. Siden da skulle de end ikke have undet hinanden et ord.

Ferguson kunne også berolige United-fans med, at Rio Ferdinands skade ikke er alvorlig. Han humpede i går fra banen på Old Trafford.

Forrige artikel

Uniteds reserver bestod prøven

Næste artikel

Bardsley er vendt hjem

ANNONCE