Fergie: Jeg bestemmer

Landstræner Sven-Göran Eriksson har lige siden omfanget af Rooneys skade blev kendt i lørdags påpeget, at det er hans idé at tage Rooney med til Tyskland…

Landstræner Sven-Göran Eriksson har lige siden omfanget af Rooneys skade blev kendt i lørdags påpeget, at det er hans idé at tage Rooney med til Tyskland uanset, hvordan han så har det.

Men gør han det, ryger Eriksson ind i endnu et opgør omkring klubben vs. landsholdet. Dem har han haft et par stykker af med Ferguson tidligere, og sådan et kommer der med garanti igen, hvis Eriksson gør alvor af sine planer. For svenskeren bestemmer ikke Rooneys skæbne, det gør Fergie.

Oplev Rasmus Højlund, Christian Eriksen og De røde Djævle på Old Trafford Få de bedste tips i OldTrafford.dk rejseguide

“At Sven-Göran Eriksson siger, han vil tage Rooney med til VM om han så er fit eller ej, er ikke sød musik i vores ører. Vi vil gøre vort ypperste for at få ham gjort klar til Tyskland, men er han ikke klar, så tager han heller ikke afsted.”

“Sven bliver ved med at sige, at om seks uger, så har han to uger endnu til at blive klar til kvartfinalen. Det er jo en fuldkommen vanvittig drøm. Man har ikke den sunde fornuft i behold, hvis man seriøst mener, drengen efter seks uger ude bare lige mangler to uger, før han kan gå ind i en VM-kvartfinale.”

“Vi skal nok gøre, hvad vi kan, men det er os, der tjekker ham og det er os, der beslutter om han er frisk eller ej,” siger Ferguson.

Se Manchester Uniteds kampe på Viaplay

Bliv klar til kampene Læs mere og bestil Viaplay her (reklamelink)

Forrige artikel

Gaz i opgør med fan

Næste artikel

Times: Ruud dumpet - Sat til salg

ANNONCE