Times: Ruud dumpet – Sat til salg

The Times skriver i dag i deres avis, at Ruud van Nistelrooy nu er på vej væk fra Manchester United. Vi har hørt det tusindvis af gange før, men nu ser…

The Times skriver i dag i deres avis, at Ruud van Nistelrooy nu er på vej væk fra Manchester United.

Vi har hørt det tusindvis af gange før, men nu ser det ud til at blive lagt alvor i ordene.
Manchester United skulle være kommet op med den konklusion efter Sir Alex Ferguson angiveligt skulle have testet ham, da han satte ham på bænken i Liga Cup-finalen.

Nu, 2 måneder og flere dårlige præstationer efter, ser hollænderen ud til at have dumpet den test, som ellers skulle have givet ham et puf i den rigtige retning.
Ferguson havde nemlig håbet på at Ruud ville tage sig mere sammen og komme ud af det seneste års skuffende form, men kilder på Old Trafford fortæller til avisen at Ruud ikke kunne have skuffet mere…

Manchester United er derfor nu uofficielt begyndt at lytte til andre klubbers tilbud, men markedsværdien på hollæneren skulle være faldet en del i den seneste stykke tid.
Seneste skuffede Nistelrooy, da han kom på banen imod Middlesbrough i mandags hvor han missede et straffespark, hvilket også blev kommenteret af Ferguson efter kampen.

Forrige artikel

Fergie: Jeg bestemmer

Næste artikel

Fergie vil have Nike-støvle testet

ANNONCE