Fergie: Keano var fantastisk

Roy Keanes flotte optræden for Manchester United i gårsdagens 3-0 sejr over Glasgow Rangers vil nok få mange ærgelige ansigter frem hos Manchester United fans.
Fordi hvordan skal vi undvære den irske midtbanespiller?

Den 32-årige irer har brug for hvile efter han i de seneste par år har været plaget af en del skader, og derfor vil vi nok ikke se nær så meget til anføreren i fremtiden.

Igårsdagens kamp var “Keano” kampens spiller, og gav ikke Rangers store chancer for at komme forbi midtbanen, og det blev bemærket af Sir Alex Ferguson:

“Roy Keane er fantastisk! Han er det bedste spiller jeg har haft her og jeg har nogle gode spillere. Det er hans autoritet, hans spil, det er alt hvad han gør.
Selvfølgelig er jeg glad for sejren og det meste af kampen, hvor vi spillede flot fodbold, specielt i første halvleg,” lyder det fra den skotske manager, som i går besejrede sin barndomsklub.

Glasgow Rangers skal nu vinde deres sidste 2 kampe for at kunne kvalificere sig til slutspillet, og samtidig skal Manchester United besejre Stuttgart.
Og med det ene ben i anden runde af Champions League, så lover Sir Alex at hans hold vil gøre alt hvad de kan for at hive en sejr i land i Tyskland.

Begejstringen mærkes blandt fans

Også tilskuerne bemærkede Roy Keanes flotte kamp.

Således blev han kåret til kampens bedste United spiller på klubbens hjemmeside med 27.3% af stemmerne, Diego Forlan og Nistelrooy kom ind på henholdsvis 2. og 3. pladsen.

Forrige artikel

Rangers fik øretæver

Næste artikel

McLeish: United blandt de bedste

ANNONCE