McLeish: United blandt de bedste

McLeish så sit hold, de skotske mestre Glasgow Rangers, blive spillet ud af banen i går aftens på Old Trafford, og han er ikke et øjeblik i tvivl om hvor vidt United er et af de bedste hold i Europa.

De vil helt sikkert blande sig med de andre top hold.” sagde McLeish til den brittiske presse.

“De er en top, top klub, de spiller i en virkelig stærk liga hver eneste weekend og den intensitet der er i den hjemlige liga sliber deres skarphed i Champions League.”

United dominerede gårsdagens kamp totalt og slap fra de to møder med Rangers med alle seks point.

Rangers skal nu vinde over Stuttgart for, at kunne gå videre til ottendedelsfinalen og Sir Alex Ferguson siger, at United vil gøre deres del ved, at slå tyskerne på Drømmenes Teater.

“Hvis de vinder i Stuttgart, burde de kvalificere sig. Vi vil gerne vinde gruppen, det er der ingen tvivl om, jeg tror ikke Rangers vil bekymre sig om omkring Uniteds attitude i sidste kamp.” sagde Sir Alex Ferguson.

McLeish kan ikke gøre noget ved Rangers” nederlag på Old Trafford, men tror stadig på at hans hold kan kvalificere sig til ottendedelsfinalen.

“Nu bliver vi nødt til at få et fantastisk resultat i Stuttgart og slå Panathinaikos på hjemmebane for at have en chance for at gå videre, og Stuttgart spiller forrygende for tiden.”

“Vi bliver nødt til at komme til Stuttgart og spille med fuld selvtillig og spille det bedste vi kan, før vi kan sige at vi får tre point i Stuttgart. Men vi tror stadig på, at det kan lykkes” sagde McLeish.

Forrige artikel

Fergie: Keano var fantastisk

Næste artikel

Forlan håber på medvirken mod Liverpool

ANNONCE