Fergie nægter at tale med MUTV

Ifølge The Daily Mirror er Sir Alex Ferguson blevet sur efter Paul Anthony”s kommentarer efter Uniteds 0-0 kamp mod Villareal, og har siden ikke ville…

Ifølge The Daily Mirror er Sir Alex Ferguson blevet sur efter Paul Anthony”s kommentarer efter Uniteds 0-0 kamp mod Villareal, og har siden ikke ville tale med TV stationen.

Wayne Rooney så rødt i kampen og ifølge avisen er det kritik af Rooney”s opførsel og kritiske spørgsmål omkring holdets indgang vinkel til kampen, der har gjort Ferguson sur.

Selvom han sad i flyet på vej hjem fra Spanien sammen med resten af truppen, da programmet blev vist, fik han nys om hvad der var sket da han landede.

Flere personer i Manchester United forsøgte i går at finde en løsning på den flove situation, så MUTV stadig kan blive ved med at sende interviews med Fergie ud til deres 18 millioner seere, både før og efter kampe.

Det skal lige tilføjes at Ferguson ikke har talt med BBC i mere end 16 måneder efter den engelske TV station sendte en meget kritisk dokumentar udsendelse, “Fergie and Son”, som kom med nogle anklager om at Jason Ferguson, som har været spiller agent for Manchester United, misbrugte sin fars position i klubben til selv at komme frem indenfor fodbold verdenen.

Forrige artikel

Priser til både Roon og Ron

Næste artikel

Heinze: Jeg kommer tilbage

ANNONCE