Heinze: Jeg kommer tilbage

For følgeskader kan der let komme. Ikke så meget rent fysisk, men Heinze står i fare for at misse VM-slutrunden – hans helt store drøm. Heinze har de…

For følgeskader kan der let komme. Ikke så meget rent fysisk, men Heinze står i fare for at misse VM-slutrunden – hans helt store drøm.

Heinze har de senere år været en vigtig brik for Argentina, og selvom han nu må holde minimum et halvt års pause mens sæsonen i værste fald menes at kunne være slut for sydamerikaneren, så vil heinze tilbage i form inden VM. Det vil han fighte som en gal for.

“Jeg er helt nede over skaden, for VM er min store drøm og jeg er desperat for at komme med. Til en start troede jeg ikke skaden var noget særligt, men efterhånden blev smerten større og større, og da jeg så lægens ansigt vidste jeg, at det var galt.”

“Men jeg er en stærk person, og jeg har allerede tænkt på at gøre comeback før det halve år, som folk har snakket om jeg vil være ude. Det er en personlig udfordring, jeg skal klare. Jeg vil kæmpe så hårdt for at komme tilbage som jeg forsvarer for United,” lyder Heinzes ord til Daily Star.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Fergie nægter at tale med MUTV

Næste artikel

Spilleroprør i United

ANNONCE