Fergie: Rio begik en uskyldig fejltagelse

Sir Alex Ferguson mener at Rio Ferdinand ikke er berettiget en hård straf, efter han den 23. september ikke mødte op til en dopingprøve, der nu har sat hele fodbold-England ud af kurs.

Det engelske landshold truede op til lørdagens EM-kvalifikationskamp at gå i strejke, efter den behandling som Rio har fået fra pressen og fodboldforbundet.
Gary Neville var den ledende spiller i forhandlingerne med det engelske fodboldforbund om at gå i strejke, og er blevet skarpt kritiseret for at være landsforræder i forbindelse med kampen, hvor de engelske spillere alligevel stillede op.
Kampen endte 0-0 og sendte England i play-off.

“Rio begik en fejltagelse, da han afleverede sin prøve, da han skulle, men det var en uskyldig fejl. Han glemte det.
Man kan kun beundre mine spillere i at stå sammen om dette. Det viser den enorme holdånd vi har i klubben,” udtaler Ferguson til Daily Star.

Samtidig mener han, at Gary Neville kun gjorde sit job, da han som spillerforeningens repræsentant arbejdede på at få Rio Ferdinand tilbage på holdet:
“Gary er blevet kritiseret for hvad han gjorde i den engelske lejr i sidste uge.
Men han fuldførte blot sin rolle som PFAs repræsentant. Det er latterligt at kalde ham landsforræder eller andet.”

Sir Alex Ferguson forstår ikke den kritik, som det engelske hold har fået for at gå imod FAs beslutning om at udelukke Rio Ferdinand til kampen.
Han mener, at det sikkert ville skabe lige så meget postyr, hvis de var ligeglade med udelukkelsen.

Forrige artikel

United sikrer sig stortalent

Næste artikel

Fletcher: Jeg gjorde det for Sir Alex

ANNONCE