Fletcher: Jeg gjorde det for Sir Alex

5 minutter på banen var alt for den 19-årige Manchester United-spiller, før han kunne sikre Skotland sejren over Litauen.

Skotland endte dermed som 2″er i gruppen, og skal nu spille 2 kampe i play-off, som skal vindes for at en ferie i Portugal til sommer er i hus.

Fletcher kan nu vende snuden hjem til Manchester, hvor hans skotske manager, Sir Alex Ferguson ventes at tage imod den 19-årige skotte med åbne arme.

Inden Fletcher tog nordpå for at sikre Skotland en ny EM-chance havde Sir Alex Ferguson advaret den unge skotte om at han ikke kunne vende hjem uden sejr.

“Det var en drøm, der gik i opfyldelse. At score sejrsmålet på Hampden Park i en EM kvalifikationskamp og sikre os en Play-Off plads var helt utroligt.
Jeg så bolden komme og sagde til mig selv, at jeg blev nødt til at holde bolden nede. Heldigvis røg den i hjørnet
At løbe ud mod tilskuerne, se deres ansigter er noget man drømmer om som barn. Det er et minderigt øjeblik, men forhåbentligt vil jeg kunne fortsætte og nå flere ting i fremtiden,” kommer det lykkeligt fra Darren Fletcher.

“Det sidste råd jeg fik fra Sir Alex var ikke at komme tilbage, hvis ikke vi havde vundet. Han har været kanon og fuld af opmuntringer. Han er jo ligeså lidenskabelig om vores land som alle andre.
Det er en ubegribelig følelse at have denne støtte fra ens manager. Han ahr hjulpet mig siden jeg var 12, hvor jeg kom til Manchester United i ferien. Han har været vigtig,” fortæller Fletcher om sin manager på Old Trafford.

Fletcher og Skotland kan gå 2 svære play-off kampe i møde, efter at lande som Holland, Spanien og Tyrkiet også er med i play-off runden.
Lodtrækingen finder sted imorgen, mandag.

Forrige artikel

Fergie: Rio begik en uskyldig fejltagelse

Næste artikel

Leeds United dummer sig

ANNONCE