Fergie: Rooney bliver ikke klar

Det kom som et lyn fra en klar himmel, spolerede på det nærmeste mesterskabsfest og nedsatte i hvert fald Englands guldchancer i Tyskland med adskillige…

Det kom som et lyn fra en klar himmel, spolerede på det nærmeste mesterskabsfest og nedsatte i hvert fald Englands guldchancer i Tyskland med adskillige procent.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Wayne Rooneys brækkede knogle i foden er det helt store samtaleemne i disse dage, og vil med garanti være det seks ugers tid frem. I dag giver Sir Alex for første gang sit bud på, om vi vil se Rooney til VM eller ej. Og managerens vurdering er godt nyt til de United-fans, der gerne ser Rooney få en lang sommerferie uden forstyrrende turneringsopgaver.

“Når du ser stærke spillere blive nede efter en tackling, ved du, der er noget helt galt. Man ved de er i smerte, og det var også den følelse, jeg havde, da jeg så Wayne Rooney blive liggende i lørdags. Først regnede vi det egentlig ikke for alvorligt, men det viste det sig jo senere at være – specielt for England.”

“Heldigvis for os er det kun to kampe, vi skal undvære ham i, for England er det et langt hårdere slag.
Man kan altid håbe for ham, men jeg har mine store tvivl, om han kommer til at være VM-klar på grund af den tid, det tager for den type skade at hele.”

“Jeg vil sørge for at give Sven klare meldinger på hans genoptræning, for han vil uden tvivl komme til at læse en masse vrøvl af at følge med i pressen,” siger Fergie til Manchester United Radio.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Nike vasker hænder

Næste artikel

Aftenens hold

ANNONCE