Nike vasker hænder

Før Aldo Duscher slagtede David Beckham en forårsaften i 2002, havde ingen hørt om den såkaldte “metartasal”, hvilket åbenbart skal være en knogle i foden…

Før Aldo Duscher slagtede David Beckham en forårsaften i 2002, havde ingen hørt om den såkaldte “metartasal”, hvilket åbenbart skal være en knogle i foden.

Lige siden David Beckham sendte hele den engelske folkefærd i fare for at måtte møde til VM uden deres anfører, er der opstået en trend i at få lige netop denne type skade. Gary Neville, Steven Gerarrd og altså nu Rooney er blevet ramt.

Det har fået mange englændere til fremfor at bære sørgebind over skaden til nationens VM-håb, i stedet at skyde skylden på dem, der producerer de nye, højteknologiske fodboldstøvler. Men Nike, der har udviklet den støvle Rooney spiller med – Total 90 Supremacy – afviser, det har noget med deres produkter at gøre.

“Igennem vores test skete der intet, der antydede at der var en risiko ved at spille med støvlen. Denne her støvle er blevet specieldesignet til Wayne, og har blandt meget andet indbygget tre forskellige funktioner, der alle beskytter hans fod ekstra. Jeg tror, at det pludselige boom i disse skader skyldes den fart, som spillet spilles i nu om dage,” mener Nikes produktudvikler Cedric Collet.

Forrige artikel

Agent: Diarra har ikke været på rundtur

Næste artikel

Fergie: Rooney bliver ikke klar

ANNONCE