Fergie roser Giggs

Manchester United vandt i dag, under kraftig blæst, over Tottenham. Fergie havde i dag rosende ord til sit hold og især en mand. Giggs, der i det sidste…

Manchester United vandt i dag, under kraftig blæst, over Tottenham. Fergie havde i dag rosende ord til sit hold og især en mand.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Giggs, der i det sidste stykke tid har været udsat for meget kritik, viste at han stadig er en af Uniteds vigtigste og bedste spillere.

”Noget af vores spil for fornemt forholdene i betragtning, som gjorde det meget svært for begge hold. Jeg var glad for, at vi var klar til at skyde fra enhver vinkel. Jeg var glad for, da det var et positivt element i vores spil i dag, og det var opmuntrende. Det var Giggs’ dag. Findes der nogen bedre end Ryan Giggs, når han er i den slags form? Det var en fantastisk præstation. Han har opnået utrolige standarter over de sidste 14 år. Jeg formoder man ikke kan forvente det hver gang. Han har løbet op og ned af den linie de sidste 14 år, og det er en enorm opgave.” sagde Fergie til Sky Sports efter kampen.

Også defensiven var Fergie godt tilfreds med.

”En clean sheet var overraskende. Vi vaklede lidt de første 10-15 minutter, men da vi først kom i gang, forsvarede vi meget godt. Jeg tror udfordringen altid er der, og jeg vil sige, at jeg nyder dem.”

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Manchester United tilbage på sejrskursen

Næste artikel

Van Nistelrooy: Jeg vil have van der Vaart

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share