Van Nistelrooy: Jeg vil have van der Vaart

Ajax Amsterdams van der Vaart er en af de mest eftertragtede talenter i Europa lige for tiden. Han har kontrakt med Ajax frem til 2006, men kan forlade…

Ajax Amsterdams van der Vaart er en af de mest eftertragtede talenter i Europa lige for tiden. Han har kontrakt med Ajax frem til 2006, men kan forlade klubben for den rette pris.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Van der Vaart har tidligere udtalt, at hans drøm er at spille for Barcelona, men at han er åben for tilbud fra andre klubber.

Van Nistelrooy har rådet Manchester United til at give et bud på den unge spiller når transfervinduet åbner til sommer.

”Van der Vaart er en fremragende spiller, og jeg ville elske at se ham i en Manchester United-trøje. Han kan spille lige bag angrebet og skabe chancer.” lød de rosende ord fra den målfarlige Ruud.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Fergie roser Giggs

Næste artikel

Rio bekræfter: Jeg vil ikke appellere igen

Relaterede artikler
Gå til siden

Erik ten Hag: Indskifterne gjorde forskellen

Anthony Martial og Marcus Rashford stod for alle tre mål i aftenens sejr over Omonia, efter at de begge var startet på bænken. Erik ten Hag giver også indskifterne æren for sejren i Cypern.
ANNONCE
Total
0
Share