Robson: Welbeck skal score mere

Danny Welbeck får roser med på vejen af Bryan Robson, der dog pointerer, at den unge angriber skal hæve sin scoringsrate.

Danny Welbeck har alle forudsætninger for at blive en topangriber, hvis han bliver bedre til at finde vej til nettet. 

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

For selvom den 22-årige angriber har optrådt 33 gange i denne sæson, er det kun blevet til to mål i alle turneringer. Og det skal blive bedre, lyder det fra den tidligere United-anfører Bobby Robson. 

–  Mange af de unge drenge har udviklet sig meget i denne sæson, men det er et udtryk for, hvor meget Danny (Welbeck, red.) har flyttet sig, at han startede foran Wayne Rooney i sidste uge, siger Robson ifølge Sportsmole med henvisning til kampen mod Real Madrid.

– Det var virkelig en stor beslutning, men Danny har alle evnerne, der skal til, bortset fra at være en født målscorer, fortsætter Robson, der dog er fortrøstningsfuld. 

– Det gode ved det er, at det er et noget, man kan arbejde med og dermed blive bedre. Og det ved jeg, at Danny vil, for han er en gæv gut med en fantastisk indstilling til spillet, forklarer Robson. 

Danny Welbeck, der er et produkt af Uniteds talentakademi, står indtil videre noteret for 94 kampe og 19 mål for førsteholdet. 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Rio undgår straf

Næste artikel

Fergie savner dræberinstinkt

ANNONCE