Fergie vil kaste Chester for løverne

Manchester United tager i morgen den korte tur til Bolton med et forsvar, der er skadesramt som aldrig før i denne sæson. Det kan kræve hjælp fra…

Manchester United tager i morgen den korte tur til Bolton med et forsvar, der er skadesramt som aldrig før i denne sæson. Det kan kræve hjælp fra reserveholdet.

Patrice Evra, Rio Ferdinand og Wes Brown er med garanti ude af billedet til opgøret på Reebok Stadium. Da Jonny Evans samtidig skal testes i morgen formiddag, kan det efterlade United med en debutant i startopstillingen eller på bænken.

“Jeg har udtaget James Chester til truppen. Selvom han ikke har spillet førsteholdskampe tidligere, så er han en fin spiller. Skal det være, så skal det være. Der er en grund til, at vi har så stor en trup, men med Rio, Wes og Patrice ude vil det selvfølgelig være noget af en bét også at skulle undvære Evans,” sagde Ferguson på dagens pressemøde.

Også Carlos Tevez står foran en test, før man med sikkerhed ved, om argentineren kan gøre Dimitar Berbatov selskab i forreste linje.

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

Optakt: Bolton Wanderers - Manchester United

Næste artikel

United top of the league?

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share