Ferguson ærgelig efter nederlag

Sir Alex Ferguson var selvfølgelig rasende over resultatet idag, som blev til et nederlag til Wolverhampton på 1-0.

Manchester United styrede ellers hele kampen, men udnyttede ikke den spilovertagelse, som de havde.

– Jeg følte vi kontrollerede kampen. Vi misbrugte bare vores chancer.
Vi kom ind i nogle virkelig gode positioner, men vi kunne bare ikke afslutte dem.
Men sådan er fodboldens natur og mål ændrer kampene.
Da Wolves havde scoret deres mål var de svære at komme igennem.
Det er et hold, som kæmper for dets liv. De vil blive i Premioer League og de viste idag, at de har appetiten til at blive her.
Det var ikke nogen dårlig kamp. Vi blev frustreret da Wolves scoret, men det er en naturlig reaktion. Jeg har ingen problemer med vores spil, men vi udnyttede bare ikke vores chancer, sagde Sir Alex Ferguson efter kampen til Sky Sports.

Kampen var samtidig den sidste for Rio Ferdinand, før han på mandag starter på sin karantæne.
Men det blev til en kedelig afsked for den 25-årige forsvarsspiller, som måtte udgå i starten af anden halvleg med en mindre skade.

– Han pådrog sig en mindre skade i første halvleg, og den blussede for alvor op, da han blev kølet ned i halvlegen, afsluttede Ferguson, som nu er på vej til Dubai, hvor United de næste par dage vil opholde sig.