Kleberson sendt hjem

Sir Alex Ferguson har nu sendt endnu en spiller på ferie.

Cristiano Ronaldo vendte hjem frra 3 uger i Portugal forledden, og nu er det kommet frem, at også Kleberson er på ferie.
Det har han allerede været i et stykke tid nu.

Sammen med hans kone og hans nyfødte barn er de taget tilbage til Brasilien for at holde en pause fra engelsk fodbold.

“Hans unge kone har lige født sønen, så det er et tidspunkt for ferien.
Han vil være tilbage inden Northampton kampen, men om han spiller kommer an på hans træning,” siger skotten til Manchester Evening News.

Samtidig glæder det skotten at se Cristiano Ronaldo tilbage fra Portugal, som han blev sendt hjem til mellem jul og nytår.

“Han kom tidligt hjem og har trænet hele ugen. Det var dejligt at se ham igen.
Han kunne have brugt flere dage.
Nogle spillere skal kun bruge få dages hvile, og han fik det afbræk fra dagligdagen, som han manglede.
Det er hans første sæson i klubben og det er den vigtigste grund til, at vi lod ham få denne ferie,” kommer fra Sir Alex Ferguson, som ikke vil udelukke, at det vil være en engangsforestilling for Ronaldo, som han godt kan finde på at give samme ferie til næste år.

Sir Alex Ferguson rejser idag med truppen til Dubai, hvor de i 4 dage skal få lidt hvile efter julens travle program.

“Vi vidste det var en tidlig kamp imod Wolves og vi regnede med, at hvis vi gik videre til 4. runde af FA Cuppen, så ville den blive sendt søndag på tv.
Det gav os tid til, at tage til Duai på lørdag umiddelbart efter kampen. Vi kan dermed komme tilbage fredag morgen og få 2 træningsdage, så vi kan være sikre på, at alt er iorden imod Northampton,” siger Ferguson til avisen, og læger ikke op til, at det bliver hvile, som spillerne får i Dubai:

“Træningsfaciliteterne er meget gode og klimaet er fantastisk. Det tager lidt over 7 timer at komme overned og 5 timer tilbage. Spillerne foretrak alle Dubai fremfor andre steder,” sagde Ferguson, som dermed giver spillerne kompensation for den manglede vinterferie i engelsk fodbold, som han meget gerne ser komme snarest muligt.

Forrige artikel

Wolves vandt sensationelt over United

Næste artikel

Ferguson ærgelig efter nederlag

ANNONCE