Ferguson anmoder om fokus

Manchester United var godt på vej mod knock-out fasen af Champions League, men så dukkede der et par dumme nederlag op på vejen. Med kun 3 sejre er det…

Manchester United var godt på vej mod knock-out fasen af Champions League, men så dukkede der et par dumme nederlag op på vejen. Med kun 3 sejre er det derfor ikke nok til at gå videre, sådan som stillingen er i gruppe F.

Weekendens sejr mod Middlesbrough på 2-1 er for sig et godt resultat på udebane, set i bakspejlet, at United tabte 4-1 i samme kamp sidste år. Men med alle de oplagte chancer der var i kampen, får det nu ferguson til at reagere.

“Med de chancer vi havde, skulle vi have lukket kampen lang tid før. Vi skulle have scoret 5 eller 6 mål;” fortalte Ferguson til MUTV.

“Det er sket et par gange i denne sæson på udebane. Selvom formen har været jævnt god, så kan man ikke tage alt for givet i alle kampe;” fortsætter Ferguson.

“Nogle gange kommer man til at lide. Vi fik en advarsel i weekenden, da de udlignede til 1-1 med 20 minutter igen. Så længe vi husker at lukke kampene, vil vi være godt kørende. Den kommende Benfica kamp er ikke noget at spøge med. Det er den for vigtig til. Hvis vi får chancer, skal vi tage dem -og jeg tror vi har en chance.

Den iltre skotte vil næppe opleve endnu en Champions league nedtur, i stil med sidste sæson. Taber United er vi sikret en plads i den lavt rangeret UEFA Cup.

Forrige artikel

BA-chef som mulig kommerciel direktør

Næste artikel

United fremfor FCK

ANNONCE