Ferguson: Chokerende straffe

Sir Alex Ferguson kunne ikke skjule sin frustration efter 1-1 kampen på Old Trafford mod Newcastle United. Selvom United nåede at have 29 skud på mål og…

Sir Alex Ferguson kunne ikke skjule sin frustration efter 1-1 kampen på Old Trafford mod Newcastle United.

Selvom United nåede at have 29 skud på mål og Newcastle fik en mand udvist i anden halvleg, så måtte de forsvarende mestre tage sig til takke med uafgjort, hvor Newcastles udlignende mål blev sat ind på et fejlkendt straffespark.

“Alle, inklusiv dommeren, så det ikke. Han (linjedommeren, red.) var i en dårlig position. Hvorfor kan dommeren ikke overrule det når han kun var 7 meter væk,”, sagde Ferguson efter kampen til Sky Sports.

“Problemet er at dommerne er fuldtidsansat og det er linjedommerne ikke. Om han nogensinde får en kamp igen er ikke op til mig, men det var bestemt en chokerende beslutning. Det koster os. For to år siden gav linjedommeren et mål til Chelsea på offside. Det kostede os ligaen. Forhåbentlig kommer vi ikke til at sige det i slutningen af maj.”

Tilfreds med kampen

Han var efter kampen ganske tilfreds med Manchester Uniteds spil, hvor de skabte 29 chancer.

“Efter at have hørt Alan Pardews interview, hvor han sagde han syntes var det bedre hold i første halvleg, så ved jeg ikke hvilken kamp han var til.
De skabte en chancen i kampen, mens Chicharito alene i første halvleg havde 4 én-til-én chancer, hvor han normalt ville have scoret på to eller tre af dem.
Hvad angår skabte chancer, så var vi fantastiske og hvis vi spiller sådan hver uge, så vil jeg være glad.”

Forrige artikel

Latterlig dom blev afgørende

Næste artikel

Frustreret Evra tager de positive elementer med

ANNONCE