Ferguson: Ingen dopede spillere i United

Sir Alex Ferguson melder klart ud til News of the World, at han ikke vil have dopede spillere i Manchester Uniteds trup.

“Hvis der er nogen fare for, at en af vores spillere tager nogen slags for doping, for at forbedre hans ydelse på banen eller for hans sociale liv, vil han hurtigst muligt være ude af Manchester United,” sagde Ferguson, hvis hold måtte lide et nederlag på 3-1 til Fulham i går eftermiddag.

“Vær sikker på at manageren, hans trænere og lægestaben ville vide det. Du kan være sikker på, at vi ikke er sådan på Old Trafford,” svarede Ferguson til spørgsmålet om der er doping på Old Trafford.

Disse udtalelser kommer selv efter, at Sir Alex Ferguson har valgt at støtte Rio Ferdinand i hans dopingtest-sag.

Det må betyde, at Sir Alex og hans stab intet kender til, hvorvidt Rio Ferdinand skulle være dopet, og om det var derfor han udeblev fra den omtalte dopingtest.

Alt i alt en fair udtalelse fra Manchester Uniteds manager. Dermed er vi sikre på, at Sir Alex Ferguson og hans lægestab går højt op i dopede spillere, og at de bestemt ikke vil lade et skifte gå igennem, hvis en spiller skulle være dopet.

Forrige artikel

Ferguson: Vores egen skyld

Næste artikel

Tidligere SAS-agent spionerede Fergusons spillere

ANNONCE