Ferguson: Mind games er overvurderede

Sir Alex Ferguson er altid set som mesteren i de såkaldte mind games, men skotten føler at medierne overvurderer betydningen af dem.

Det har altid været svært at komme sejrrigt ud af en kamp på ord med Sir Alex Ferguson. Rafael Benitez og Arsene Wenger har prøvet flittigt, men oftest er de blevet sat skakmat af den rutinerede ræv i Manchester.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

José Mourinho har haft mere held med at prikke til Ferguson, og det er da også Real Madrids cheftræner, som Fergie har størst respekt for, når det kommer til drillelege i medierne.

– Mind games er generelt overvurderede. Jeg synes de er begyndt at blive lidt af en myte, siger Ferguson i et interview med BBC’s Football Focus.

– Mourinho spiller spillet i medierne, og jeg tror han nyder den del af det. Han er god til det. Der er noget drilagtigt over ham, og jeg går ham nødigt imod, for man ved aldrig rigtig, hvad han kan finde på. Så længe han kommer med en god flaske vin, hver gang vi mødes, lader jeg ham slippe af sted med det, lyder det humoristisk fra Ferguson.

United og Real Madrid tørner som bekendt sammen sammen i Champions Leagues første ottendedelsfinale på onsdag.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Pub: United vs. Everton

Næste artikel

Ferguson rasende over søndagskamp

ANNONCE