Ferguson: Ronaldo minder om Best

Sammenligningen ligger lige for. To kantspillere med mål i støvlerne og med et udseende, der får pigerne til at dåne. Cristiano Ronaldo er utvivlsomt…

Sammenligningen ligger lige for. To kantspillere med mål i støvlerne og med et udseende, der får pigerne til at dåne.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Cristiano Ronaldo er utvivlsomt nutidens svar på George Best i hvert fald, hvad angår det spillemæssige. Med sine to mål mod Bolton for otte dage siden, der bragte Ronaldo op på 33 sæsontræffere, slog den 23-årige portugiser George Bests gamle klubrekord som alletiders mest scorende midtbanespiller.

Ifølge Sir Alex Ferguson er lighederne mellem den tidligere og nuværende rekordholder mange.

“Der er klare ligheder. Da George spillede på kanten, tror jeg aldrig, at han stod stille. Han flakkede omkring, fra side til side – han spillede i højre side, venstre side og på midten. Jeg har studeret Bests mål, og mange af Cristianos er identiske. Han starter ude ved sidelinien og trækker ind i banen. Drengen er i storform lige nu,” siger Ferguson ifølge SkySports til Manchester United Radio.

Det kan man kun give Ferguson ret i. For med sin scoring i søndags mod Liverpool står Ronaldo nu noteret for 34 sæsonmål, hvoraf de 25 er sat ind i Premier League. Det gør ham til suveræn liga-topscorer foran Liverpools Fernando Torres, der er to”er med 20.

Forrige artikel

United køber stort ind

Næste artikel

United udlejer overskudsspiller

ANNONCE