United udlejer overskudsspiller

Torsdag er sidste chance for at forstærke truppen for lavere rangerende engelske klubber. Ved midnat er det ikke længere muligt at leje sig til ekstra…

Torsdag er sidste chance for at forstærke truppen for lavere rangerende engelske klubber. Ved midnat er det ikke længere muligt at leje sig til ekstra kræfter.

Masser af klubber benytter muligheden til at leje hos de store i Premier League. Blandt dem er Shrewsbury fra League Two, der har snuppet Michael Barnes for den resterende del af sæsonen. Klubbens manager, Paul Simpson, ser gode muligheder for at kunne hente Barnes permanent efter sæsonen.

“Jeg har en fornemmelse af, at Barnes har fået at vide, at han ikke får forlænget i United. Derfor har jeg hentet ham ind for at kunne se ham nærmere an, og føler jeg, han er hvad vi har brug for, så vil jeg prøve at få en aftale hjem til sommer,” siger Simpson til klubbens hjemmeside.

Michael Barnes rejser fra United med en enkelt førsteholdskamp i bagagen. Den kom i sidste års udgave af Carling Cuppen, hvor Barnes blev skiftet ind mod Crewe.

Forrige artikel

Ferguson: Ronaldo minder om Best

Næste artikel

Evans fristes af Sunderland

ANNONCE