Ferguson savner livet som United-manager

Til Manchester Uniteds tv-station udtaler Sir Alex Ferguson, at han har været heldig at leve det liv, han har levet. Han siger samtidig, at han savner spillerne og personalet.

Selvom Ferguson indrømmer, at han savner livet som United-boss, så er han overbevist om, at han traf den rigtige beslutning, da han valgte at gå på pension.

– Når jeg engang skulle gå på pension, så troede jeg ikke, at jeg ville kigge tilbage på min rolle som manager, siger Ferguson til MUTV. 

– Gennem hele mit liv som manager kiggede jeg aldrig tilbage på de ting, vi ikke opnåede. Det gjorde jeg aldrig, fordi jeg syntes ikke det var vigtigt. Jeg følte altid, at dagen i morgen var den vigtigste dag.

– På den måde udfordrede jeg altid mig selv. Vind noget – det betød ikke noget, det var ovre. Kommer vi til at vinde noget igen? Det var min indstilling som manager. Men selvfølgelig savner jeg spillerne og mit personale på Carrington. Et fantastisk personale. Hvilket kamerateri, siger skotten.

Ferguson ser tilbage på nogle af de ting, som han især husker og savner.

– Morgenmøderne, hvor vi sad i videoanalyserummene og diskuterede 100 forskellige ting. Vi talte om, hvad vi skulle foretage os i træningen. Vi havde en fremragende tid, og jeg har haft et fantastisk liv. Jeg er meget heldig, og jeg elsker at se holdet spille, lyder det fra den tidligere manager. 

Når det handler om fremtiden, så er skotten ikke bange for at komme til at kede sig. Han har mange jern i ilden, og sådan vil det fortsat være i fremtiden.

– Jeg tror det vigtigste er, at jeg forbliver aktiv. Og jeg har været aktiv. Jeg har en masse ting jeg skal se til. Jeg har rejst en del og gjort ting, som jeg altid gerne har villet gøre, siger Ferguson.

Hvis du ikke kan få nok af at læse om den nok så succesfulde United-manager gennem 26 år, så udkommer Fergusons opdaterede biografi, “Alex Fergsuon My Autobiography”, senere i denne måned. 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Ferguson: Elsker at se United spille

Næste artikel

Journalist: De Gea forlænger med United

ANNONCE