Ferguson: Elsker at se United spille

Sir Alex Ferguson udtaler til Manchester Uniteds tv-station, at han føler sig som en tilhænger, når han ser United spille. Han elsker at se holdet spille.

Det har mildest talt været noget af en rutsjebanetur at være United-tilhænger siden Ferguson overlod tøjlerne til landsmanden David Moyes. Efter to årtiers næsten uafbrudt succes har de ellers så sejrsvante ‘Røde Djævle’ fra det Nordengelske måtte erkende, at sejre ikke er noget, man kommer sovende til. 

Skotten er dog overbevist om, at Louis van Gaal nok skal få sat skik på truppen. Ferguson forventer, at United på ny vil gøre sig gældende i top fire i denne sæson. 

Med Louis van Gaals indtog på Carrington har optimismen og troen på egne evner spredt sig som en steppebrand gennem den røde del af Englands syvende største by. Ferguson nyder at se til fra lægterne, og han elsker at se United spille for tiden.

– Jeg ser holdet fra et andet perspektiv nu, og det har været interessant, udtaler Ferguson og fortsætter.

– Jeg må altså sige, at jeg virkelig nyder at se holdet spille. Du begynder at tænke som tilhængerne tænker. Det er sådan, jeg har det nu.

Når Ferguson ser tilbage på sidste sæsons skuffende resultater, er det især nederlagene til de evige rivaler fra Merseyside, Liverpool, og de “larmende naboer” i den blå del af Manchester, Manchester City, som gør ondt på den tidligere United-manager.

– Jeg blev irriteret, da vi tabte til Liverpool sidste år. Det nød jeg ikke. At tabe til Liverpool og Machester City, som er dine største rivaler. Det er dem, der altid er i vejen, og det er dem, man altid prøver at slå. Specielt Liverpool selvfølgelig, siger Ferguson.

Fergusons tid som manager strakte sig over næsten 27 år med 49 trofæer til følge. Han nåede blandt andet at fylde pokalskabet med 13 Premier League-titler og fem FA cup-titler. Samtidig vandt han to gange pokalen med de store ører i Champions League. 

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Martinez: De Gea kan blive bedre end van der Sar

Næste artikel

Ferguson savner livet som United-manager

ANNONCE