Ferguson: Sværere at vinde The Treble i år

Manchester United er i semi-finalen i FA cuppen, hvor de skal møde Manchester City. De skal i kvartfinalerne i Champions League møde Chelsea og de skal…

Manchester United er i semi-finalen i FA cuppen, hvor de skal møde Manchester City. De skal i kvartfinalerne i Champions League møde Chelsea og de skal samtidig forsvare deres første plads i Premier League, hvor de har 5 point ned til Arsenal, som dog har spillet en kamp mindre.

Ferguson har samtidig en del skader at tage sig af, og derfor mener han at det vil være svært at vinde alle tre turneringer:

“Det vil være sværere, end det var i 1999. Dengang havde vi ikke de skader, vi har nu. Der er et stort ønske om at gøre det, men vi har så mange skader at forsvaret i øjeblikket.”

“Vi giver dog aldrig op. Ligegyldigt hvad der sker, føler du altid at Manchester United scorer i sidste minut. Vi har en chance, men det er sværere end det nogensinde har været.”

Og selvom United har fem points forspring ned til Arsenal i Premier League, accepterer Ferguson at intet kan tages for givet.

“Det ser ud som om det vil være mellem os og Arsenal, men man ved jo aldrig,”

“Manchester City, Chelsea og Tottenham er stadig inde i billedet. Du kan ikke afskrive dem. Men det er nogle vigtige kampe vi kommer til fra nu af.”

“Den måde, jeg ser på det er alle kampe skal vindes nu, i den forstand, at hver gang du får tre point, er det endnu et skridt tættere på målstregen.”

Kom til Manchester og hjælp United til titlerne

Forrige artikel

Ferguson kritiserer FA igen

Næste artikel

Bryan Robson optimist i kampen mod kræften

ANNONCE