Ferguson svarer igen på Magnier og McManus

Sir ALex Ferguson smidder nu med mudder efter John Magnier og JP McManus, den såkaldte “Coolmore-mafia”, som ejer 25.7% af klubben igennem deres fællesfirma, Cubic Expression.

Skotten har gennem flere uger nu været offer for en personlig hetz fra Magnier og McManus iform af beskyldninger, som Magnier har udført via pressen.
Magnier og Ferguson er nemlig i øjeblikket i retten for at afgøre ejerskabet af en væddeløbshest, og det har medført en personlig hetz fra Magnier.

Magnier skulle især have protesteret over Fergusons spillerhandler, ligesom han forsøgte at blokere skottens kontraktforlængele i klubben.

Men allerede inden blækket er tørt på den 2-dage gamle kontrakt forlængelse, så er Ferguson ude med riven efter de to irske rigmænd.

“Jeg finder det upassende. Det er ubegribeligt, at jeg skulle have udnyttet min stilling i klubben.
Jeg har været her i 17½ år og ingen har nogensinde tvivlet mig på det.
Og pludselig, pg.a. private årsager, så kommer det hele frem.
Det er ikke let at klare,” lyder det fra Ferguson til BBC.

Fergusons søn, Jason, har også lidt under den meget ballade over bl.a. agentsvindel.
Jason har igennem sit agentfirma været med i flere transfers med Manchester United, og han har ifølge Ferguson senior oplevet at blive forfulgt af pressen.

“Min søn har haft det forfærdeligt. Folk har stjålet hans post, gennemrodet hans skraldespande og gemt sig i buske. Til sidst blev han nødt til at kontakte politiet.
Det er altsammen et resultat, af det vi læser i medierne for tiden,” sagde Ferguson yderligere.

OldTrafford.dk har kun 3 ord til de to irske rigmænd:
HOLD JER VÆK!

Forrige artikel

SU: Vi kan sagtens slå de to mænd

Næste artikel

DRs Premier League managerspil

ANNONCE