SU: Vi kan sagtens slå de to mænd

Den indflydelsesrige supporter organisation, Shareholders United, fortsætter kampen mod en overtagelse af Manchester United, så klubben ender på John Magnier og JP McManus´ hænder.

Det sker efter, at Daily Mail idag kunne berette om et brev, hvori de to irske rigmænd har stillet helt op imod 99 spørgsmål til klubben.

De to irere sætter bl.a. spørgsmålstegn ved 13 spillerhandler, heriblandt købene af Rio Ferdinand, Ronaldo og Jaap Stam.

Ifølge nyhedsbureauet, PA, så har Manchester United ikke givet nogen klar tilbagemelding på spørgsmålene udover at de har startet en intern undersøgelse af de seneste transfers, ligesom at de har strammet op omkring transfers.

“Hvis dette ender med et takeover, så vil Cubic Expression være vanvittige ved at eje en forretning, hvor størstedelen af de loyale kunder hader dem.
Klubbens ledelse er tydeligvis irriteret af dem og de er også gået på tværs med en af klubbens største personligheder, manageren selv.
Der er 2 af dem og 53 millioner af os. Som ehver realist vil vide, så kan en hær af 53 millioner let tæske 2 mænd.
Shareholders United har hele tiden været på fronten af at åbne op for murene på Manchester United med en større gennemskuelighed.
Men den seneste udvikling viser klart, at det ikke er godt for forretningen og klubbens helhedl,” sagde organisationens talsmand, Oliver Houston, idag til PA.

“Det er ret tydeligt, at dette er motiveret af personlige årsager – sagen om Rock of Gibraltar, som intet har at gøre med Manchester United.
Den seneste udvikling viser bare, hvor usundt det er, at så mange af vores klubs aktier ligger i hænderne på så få mænd.
Supporterne må stå sammen og melde sig ind for at beskytte klubbens uafhængihed før det er for sent,” lød opfordringen fra Oliver Houston.

Sådan melder du dig ind i SU

OldTrafford.dk støtter Shareholders United og opfordrer alle United fans til at melde sig ind i organisationen, så vi kan kæmpe imod et takeover!

Du kan tilmelde dig Shareholders United på ShareholdersUnited.org.

Gør det idag inden det er for sent!

Tilmeld dig uden brug af kreditkort eller check

Hvis du ikke har kreditkort eller ikke vil betale med check, så kan du også blive medlem via den skandinaviske supporterklub, MUSCSB, ved at indbetale medlemskontingentet og beløb til eventuel donation eller køb af flere aktier, til deres konto:
017 4661.
Husk at skriv på girokortet, at det er ang. Shareholders United.
Du bedes samtidig skrive en mail til per@united.no med navn, adresse, telefonnummer, fødselsdag, email og om du blot ønsker at være medlem eller også vil købe aktier/donere penge til organisationen.

Medlemskabet koster ca. 150 kr. per år.
For at købe yderligere aktier skal minimumsbeløbet være på 100 kr.

Spørgsmål angående indmelding via MUSCSB kan rettes til den danske formand, Helge Conradsen, på mail: unitedfanclub@post.tele.dk

Forrige artikel

Bests alkohol problemer fortsætter

Næste artikel

Ferguson svarer igen på Magnier og McManus

ANNONCE