Keane sympatiserer med Maguire efter forfærdelig sæsonstart

Roy Keane var efter landsholdskampen mod Danmark ude med støttende ord til Maguire, der efter Mykonos-miseren har lignet en mand tapet for selvtillid. I onsdags var ingen undtagelse, hvor Uniteds kaptajn så rødt efter 32 minutter i Nations League-opgøret.

Det er ikke nemt at være Harry Maguire for tiden. Uniteds forsvarskrumtap har haft en svær sæsonstart, der kommer i kølvandet af sommeren store Mykonos-sag. Tidligere United- kaptajn Roy Keane var efter onsdagens landsholdskamp ude med støttende ord til Maguire.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Jeg har en masse sympati for Maguire. Det er tydeligt, hvad der foregår i hans hoved, det påvirker ham overalt. Du kan se det på ham. I det sekund han modtog det røde kort fik du sympati med ham.

Keane refererer til situationen, hvor Maguire tog et for langt træk og i fuld længde kørte Kasper Dolbergs ankel over med knopperne først. Forseelsen resulterede i Maguires anden gule kort og derfor en tidlig tur i bad. Maguire fyldte torsdag alle forsider i den engelske sportspresse. Den tidligere United kaptajn mener at have forklaringen på Maguire aparte aktion.

– Jeg tror, at fordi hans selvtillider så lav, tænker du i undertiden fra et forsvarsperspektiv, at hvis du kan sikre en tackling på en modspiller, så det hjælpe ens form og selvtillid, forklarer Keane til ITV.

– Men det her går helt tilbage til hans beslutning, hvor han føler, at han har brug for at lave tacklingen så højt oppe på banen.

– Gareth Southgate nævnte, at Maguire har den fulde støtte. Men jeg tror nogle gange i en sådan situation, når han ved, at nogen har det rigtig hårdt på og uden for banen, at et klap i ryggen ville have hjulpet ham. Han [Southgate] ved nøjagtigt, hvor langt nede Maguire er i øjeblikket.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Fernandes nedtoner rygter om Solskjær-kritik

Næste artikel

OT.dk talentspejder: Alex Telles

ANNONCE