FIFA afviser Barthez appel

Barthez har ikke spillet for United, siden den amerikanske målmand Tim Howard kom til United, og Barthez vil af den grund gerne flytte til Marseille for at få mere førsteholdsfodbold.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Den franske landstræner, Jacques Santini, har udtalt at verdens- og Europamesteren Barthez, skal spille førsteholdsfodbold regelmæssigt for at beholde sin status som førstevalg på det franske landshold.

”FIFA eksekutiv komitéen afviste appellen fra Olympique Marseille, og stadfæstede beslutningen taget af Fifas spiller komité, angående holdets anmodning om at skrive kontrakt med spilleren Fabien Barthez uden for et officielt transfervindue.” sagde en rapport fra FIFA.

Marseille kan appellere endnu engang, men vinterpausen i den franske liga begynder den 20. december, så Marseille ser ingen grund til at appellere igen, da transfervinduet åbner i januar.

”Vi havde ikke mange forhåbninger fordi en enhed som Fifa ikke ændrer deres mening” sagde Marseilles præsident, Christophe Bouchet.

”Under alle omstændigheder er der kun to kampe tilbage inden vinterpausen.”

Barthez har trænet i Marseille, og har klubben har betalt dele af hans løn siden midt i oktober. Barthez sagde for nyligt at, han er desperat efter at komme tilbage til Marseille.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

FA Cup kamp spilles den 3. januar

Næste artikel

Keane forlanger indkøb i januar

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share