Keane forlanger indkøb i januar

Forleden var Roy Keane i medierne med en udmelding om, at Manchester Uniteds angreb i øjeblikket er for tyndt og skrøbbeligt.

Denne mening ser han ud til, at fastholde.
Således fortalte den irske midtbanespiller idag til MUTV, at han gerne ser Ferguson købte en fysisk stærk angriber på trods af Diego Forlans store succes i de seneste par uger.

“Jeg har hørt en eller to personer nævne, at vi normalt køber spillere om sommeren.
Men det er en lang sæson og vores trup er ikke ligeså bred som Arsenals og Chelseas og man bliver nødt til at have en bred trup for at vinde trofæer.
Jeg føler at vi manger en angriber oppe i front, en med fysisk styrke. Forhåbentlig får vi ham,” fortæller Keane til klubbens tv-kanal uden, at nævne navne på nogle af de spillere han gerne vil se i klubben.

“Ethvert stort indkøb giver et løft.
Hvis vi får endnu en angriber, så vil det holde drengene oppe på tæerne. Det var sådan jeg følte det, da manageren købte nogle flere midtbanespillere ind,” fortæller Keane, som åbentbart har lært noget om spillernes psyke på det trænerkursus han gennemførte tidligere i år.

Det er iorden jeg bliver sparet

Alle ved vel efterhånden at Sir Alex Fergusons politik om at spare Roy Keane i flere kampe ikke er noget der ligefrem glæder ireren, som gerne vil spille hver en kamp.
Men det er noget han må acceptere siger han.

“Jeg vil gerne spille i hver kamp, men manageren ser det ud fra et større perspektiv og hvad der er bedst for klubben. Ligemeget om jeg bryder mig om det eller ej.
På en måde giver jeg ret i hvad han siger, da jeg tror det vil være bedst for mig over de næste par sæsoner.
Hvis jeg misser en af de to store kampe i denne uge bliver jeg skuffet, men der vil altid være andre spillere, som også bliver udeladt og som vil føle det samme,” kommer det fra Keane.

Forrige artikel

FIFA afviser Barthez appel

Næste artikel

Sidste chance for julemedlemskab

ANNONCE