Finaleholdet kan vinde kampen

Igennem Carling Cuppen har Sir Alex Ferguson brugt en masse af de unge og reserve spillere, sammen med spillere med god erfaring. Ferguson har allerede…

Igennem Carling Cuppen har Sir Alex Ferguson brugt en masse af de unge og reserve spillere, sammen med spillere med god erfaring.

Ferguson har allerede gjort det klart at Danny Gibson og Danny Welbeck begge vil spille og at Rafeal desværre er ude i en måned.

Michael Carrick ved endnu ikke om han vil komme til at spille, men han er sikker på at det ikke kommer til at gøre en forskel hvem der starter. United vil være stærke nok til at vinde kampen:

“Lige meget hvem manageren vælger vil det være et stærkt hold.”

Vi er inde i en god periode hvor vi har vundet en masse kampe, selvom der er blevet laveret ændringer på holdet til hver kamp.”

“På søndag kommer vi til at se en god kamp med et stærkt hold.”

Carrick kom til United fra Tottenham, for ca. 18,6 millioner pund, men har er ikke bange for den modtagelse han vil få hvis han spiller. Tværtimod er han fokuseret på at hjælpe sin klub med at skaffe trofæ nummer 2 hjem i denne sæson. Dog tænker han ikke på at vinde alle fem trofæer endnu: “Hvis vi vinder på søndag er muligheden der stadig. Dog vil der stadig være langt endnu.”

“Alle kampene vi skal spille indtil slutningen af sæsonen er store kampe, og vi vil vinde det næste trofæ.”

Forrige artikel

Jonny Evans vil løfte Carling Cup-trofæet

Næste artikel

Wembley hjemme i stuen

ANNONCE