Jonny Evans vil løfte Carling Cup-trofæet

Evans var glad for, at Manchester United vandt verdensmesterskabet for klubhold ved juletid. Men på trods af titlen som verdens bedste klubhold, så…

Evans var glad for, at Manchester United vandt verdensmesterskabet for klubhold ved juletid. Men på trods af titlen som verdens bedste klubhold, så betyder Carling Cuppen mere for Uniteds unge centerforsvarer, og det begrunder Evans med hans udlån til Sunderland i sidste sæson:

“Alle ved, hvor stor en ting det var for Manchester United at vinde verdensmesterskabet i december, men jeg spillede kun i de to finale kampe. Jeg var ikke med til at hjælpe holdet dertil, for jeg var udlånt til Sunderland hele sidste sæson.”

“I Carling Cuppen har jeg spillet i alle kampene indtil nu, og vi er ubesjerede, så nu skal vi vinde finalen på søndag.”

“Jeg har aldrig spillet på Wembley. Det tætteste, jeg er kommet til det, er at varme op før Community Shield i starten af sæsonen. Så jeg glæder mig ufatteligt meget.”

Selvom Evans kunne mærke sin skade under tirsdagens kamp imod Inter, er det Rafaels skade, der påvirker ham mest: “Jeg fik en smertestillende sprøjte før Champions League kampen, men det var nu mest for at tage den værste smerte.”

“Det er virkelig en skam, at Rafael er blevet skadet. Han er meget skuffet over, at han ikke kommer til at spille. Desværre er det sådan noget, der sker i fodbold, men han fortjener at være med.”

“At kunne hente en pokal så tidligt i vores karriere vil være fantastisk, men vi vil ikke være overvældede over situationen.”

Tottenham er godt nok placeret i den nederste halvdel af tabellen, men de er dog blevet meget bedre, siden Harry Redknapp har taget over, og Evans mener ikke, at United vil undervurdere dem:

“Spurs er et godt hold, og alle er forundrede over, at de ikke har gjort det bedre i ligaen. De har nogle rigtig gode spiller, som fx Luka Modric, Jermaine Jenas, Jonathan Woodgate og deres målmand Heurelho Gomes.”

“Harry Redknapp er en manager, som alle spillere gerne vil spille for. Han er en “spillernes manager”, og han har en kæmpe erfaring.”

“Sidste år vandt han FA Cuppen med Portsmouth, og i år står han i finalen med holdet, som vandt denne turnering sidste år, så jeg er sikker på, at de kommer til kampen med masser af selvtillid.”

Jonny Evans har dog fulgt med i Tottenhams kampprogram på det seneste:

“De har haft en del kampe på det sidste, og måske er de lidt mere trætte, end vi er, da vi har haft to dage ekstra til at blive klar.”

“Jeg tror dog ikke, det kommer til at betyde særligt meget. Det vil blive en god kamp, og forhåbentlig er det os, der står tilbage som vindere,” afsluttede Jonny Evans over for manutd.com.

Forrige artikel

Opdatering på skadessituationen

Næste artikel

Finaleholdet kan vinde kampen

ANNONCE