Flere spillere tvivlsomme forud for kampen mod Newcastle

Ole Gunnar Solskjær meldte på dagens pressemøde ud at han er uvis på om Edinson Cavani, Scott McTominay og Donny van de Beek kan indgå i kampen mod Newcastle søndag.

Efter en overbevisende udebanesejr i Europa League torsdag aften er truppen fløjet tilbage til Manchester hvor næste opgør venter.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Søndag aften kommer Steve Bruce på besøg på Old Trafford med et Newcastle-hold der i en periode af dårlig form rykker tættere og tættere på nedrykningspladserne.

Ole Gunnar Solskjær varmede pressen op til opgøret her til eftermiddag, og dagens agenda var særligt præget af spørgsmål om skader og kampklarhed.

Edinson Cavani og Donny van de Beek rejste ikke med til Torino for at spille med mod Real Sociedad, og Scott McTominay måtte udgå med en skade. Netop disse tre spillere kan Solskjær på nuværende tidspunkt ikke afgøre om bliver kampklar:

– Paul Pogba og Phil Jones kommer ikke til at deltage. Vi er usikre på hvordan Scott McTominay har det. Det er det samme med Donny van de Beek og Edinson Cavani. De har en chance for at spille, men det afhænger af hvordan de har det til træning søndag. Det bliver en af de her tætte afgørelser på dagen for deres vedkommende.

Solskjær blev desuden spurgt ind til status omkring målmandsposten. Nordmanden roste Henderson for hans præstation i Europa League, men gav ikke et tydeligt svar på hvem der vogter buret søndag:

– Selvfølgelig er Dean Henderson med i vores overvejelser. Han var god mod Sociedad. Både i sine udspark og sine korte afleveringer. Han kunne endda have haft en assist hvis Marcus Rashford have sparket den ind, hvilket er noget vi har arbejdet på til træning. Han spillede rigtig godt og han bliver mere og mere moden, men han er oppe mod David De Gea som også er en fremragende målmand, og som spillede godt sidst mod West Bromwich. Så kort fortalt kan jeg ikke afsløre nu hvem der står på søndag.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Moyes føler Lingards ankomst har løftet hele holdet

Næste artikel

United vil snakke fremtid med Cavani

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share