Moyes føler Lingards ankomst har løftet hele holdet

West Hams manager er yderst tilfreds med hvad Jesse Lingard har bragt til London i sine tre første kampe, og mener det har smittet af på de andre spillere.

David Moyes er blevet Jesse Lingards redningsmand netop da det lignede at J-Lingz karriere var ved at nå en kedelig udfasning.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Men Lingard er startet rigtig fornuftigt i West Ham, bla. med to mål i sin første kamp, og han har tydeligvis holdt sig i skarp form selvom det ikke er blevet til meget spilletid i denne sæson indtil videre.

Lingard har i hvert fald vist god energi og løbevillighed i sine spæde fase som West Ham-spiller. David Moyes roser hans attitude og påvirkning på omklædningsrummet i sin klumme hos The Evening Standard:

– Vi forsøger altid at researche potentielle nye spillere så meget vi kan, og jeg kendte allerede Jesse [Lingard, red.] fra min tid i Manchester United. Først og fremmest viste jeg han ville bringe en god attitude, og så tænkte jeg at han har noget at bevise, og måske havde han derfor lidt ekstra motivation for at starte godt. Jeg har altid beundret hans energi på banen og hans arbejdsrate, og det er egenskaber vi godt kan bruge.

– Han har jo også scoret nogle fremragende mål for United. Han har spillet landsholdsfodbold for England i de helt store turneringer. Han har haft en god karriere, og den er på ingen måde færdig.

– Han har desuden givet vores andre spiller et løft. Når man forsøger at gøre truppen bedre skal spillerne kunne se at en ny spiller kan hjælpe på banen. Det synes jeg absolut han har bevist at han kan på kun tre kampe.

West Ham – som har gang i en fornem sæson under Moyes – ligger i skrivende stund på femtepladsen i ligaen, og skal søndag forsøge yderligere at cementere deres position i kampen om Europa-pladser mod Tottenham.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Dirk Kuyt tror på van de Beek i Manchester United

Næste artikel

Flere spillere tvivlsomme forud for kampen mod Newcastle

Relaterede artikler
Gå til siden

Madrid-avis: Milliardbud på Felix afvist

Manchester United har haft fat i den helt store pengepung i et forsøg på at erhverve sig Joao Felix, men heller ikke denne gang har de held med sig.
ANNONCE
Total
0
Share